Centara Villas Samui ***| Hotell & Resor

Centara Villas Samui

3 *** hotell Från 760:- per rum och natt

En av villorna på detta hotell

100 rum. Detta hotell, Centara Villas Samui, är idealiskt beläget i ett av de vackraste och mest lugna platserna i Koh Samui. Koppla av med utsikt över trädgården, poolen eller havet mot bakgrund av ett grönt, tropiskt landskap.

Känn dig som ung igen i den vackra spa-anläggning och med en massage. När du är redo att göra något lite mindre avslappnande finns rådgivning om uflykter och annat på plats. Du kan bl.a. besöka de lokala korallrevet från en båt med glasbotten och med en pool eller besöka spännande fjärilsträdgårdar.

Om du är sugen på nattliv är det enkelt att ta flygbussen till Chaweng eller Lamai eller hyra en moped i receptionen och ta dig runt själv för att sedan återgå till Centara Villas Samui för lite lugn och stillsamhet.

På hotellet kan du smaka på drycker och glass på vackra Butterfly terass. Njut av service från den vänliga personalen i loungen och besök Reef Café för middag. The Coral Bar, som också finns på hotellet, serverar utsökt grillad mat om du är mer sugen på det någon dag.

Bekvämligheter

Faciliteter

Pool, Trädgård, Spa, Massage, Vattensporter, Bar / Pub, Konferensavdelning, Restaurang, Säkerhetsboxar

Rummen

Luftkonditionering, Kaffe och Tebryggare, Morgonrockar, Satellit / Kabel-TV, Balkong / Terass, Dusch, Badkar, Gratis vatten på flaskor, Minibar, Privat bassäng, Rum för icke-rökare, Hårtork, Internet

OBS! Vad som ingår i rummet beror på vilken rumstyp du väljer på detta hotell.

Tjänster

Barnpassning, Utflykter och turistinformation, Rumsservice

Bilder från hotellet

Klicka på en av de små bilderna för att se en större

Video från hotellet

Klicka på playknappen för att starta uppspelningen

Koh Samui hotell

Etiketter: barnpool centara villas koh samui images centara villas samui centara villas samui hotel centara villas samui resa koh samui hotell centara

Priserna varierar mellan 760:- och 1090:- beroende på säsong. Notera även att bekvämligheterna rent specifikt kan variera mellan olika säsonger.

Boka Centara Villas Samui

Skicka

* Prisförslag gäller för dig som reser med Thai Airways

I sammarbete med..

Resor med Jade Travel
Hotell Resor @ Twitter Facebook resor

© Royal Orchid Holidays. All rights reserved.
Tel: +46 (8) 441 76 35 | supportpost@royalorchidholipostdays.sepost
Royal Orchid Holidays hotell i sammarbete med Jade Travel - Resor med asiatisk omsorg